Здружение Центар за Превентивна Медицина и Природно Лечење Струмица

alt text

Здружението Центар за Превентивна Медицина и Природно Лечење Струмица се занимава со пропагирање на здравиот животен стил преку држење презентации низ повеќе градови на Р.Македонија, еднодневни курсеви по готвење и здравствени одмори.

Велосипедски туризам од Струмица до Прага Старт: 03.06.2013...

- Уживајте здрав живот со едноставни и здрави стриктно вегетаријански рецепти;
- Слабејте здраво со полн стомак;
- Очистете го организмот со природните ресурси;
- Стопирајте го развојот на вашите болести;
- Имајте стабилна енергија и заменете ги зависностите со природна енергија.

• Видео презентации од областа на здравиот животен стил
2012 Годишен извештај на активности...
Еднодневни курсеви по готвење едноставна и здрава храна;
• Здравствени одмори;
• Консултации;
Здрави рецепти...
Едноставно мени за Есен-Зима...
Рецепти и режим...
Велосипедски туризам...

Ново!
Најново за 2012 год. е организација на еднодневни курсеви за готвење. Јавете се на 077.88.44.22 или пишете ни тука на формуларот подолу на страницата.

alt text

Термините за предавањата во Струмица во Домот на Армијата можете да ги следите на facebook страната на здружението овдека.

Да се патува и да се биде во природа!
За оние кои разбираат англиски можат да го следат моето патување од оваа година во Романија и Бугарија на оваа страница.

alt text alt text

Здружението е регистирано од Септември 2010 со седиште во Струмица.

- финансиски извештај за 2012 година.

Лице за контакт: Донев Панче - Советник за здрав животен стил (+389) 077.88.44.22Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
First Name*
E-Mail Address*
City
Country*
Business Phone
Порака

Please enter the word that you see below.

  


New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.